Trött Emilia ...

Hej, jag sitter och lyssnar på radio & just nu spelas nån technoversion på Lovestory med Taylor Swift. Varför ska de förstöra låtar så?! Jag tycker det är dåligt, orginalen är alltid bäst!

Jag kom hem från Halmstad igår ungefär vid fem, efter ännu en dags jobb i kiosken där. Tänkte egentligen blogga då, men gjorde aldrig det sen som ni nog märkte! ;)
Jag orkar inte skriva om hela helgen men kort sagt har det som förväntat, väldigt kul. Blev bra kompis med John som faktiskt går i samma kyrka som jag men aldrig pratar med. Kul men lite nya vänner, ett plus är ju att han också ska börja på tonår! :)
Idag - Måndag igen. Tråkigt att börja veckan med fysik, inte favoritämnet precis ... Iallafall, biologin var bara film i två timmar, så det var rätt kul. Var iallafall helt slut när jag kom hem, tror att helgen verkligen tröttade ut mig. Så jag åt mat, gjorde lite av tyskan och fysikläxan innan jag slog mig ner vid datorn. Nu har jag prcis läst klart amras inlägg jag missat och har börjat kika runt på lite kläder på internet, letar inspiration tills hösten. Känner för en lite grå, svart och lila höst med gosiga koftor och mörka jeans. Sen så vill jag har en längre svart jacka och en färgstark halsduk med en matchande mössa!
/ E


Och så kanske ett par röda på fötterna? ;)
Vilka vill ni helst ha?

Ifrån Strandgården

Hej, snabbis nu!
Har det bra, men det blåser hela tiden. Solen lyser iallafall, men det regnade lite innan. Har jobbat med Jenny hela helgen, ska fortsätta med det! Kram & puss :D <3

Alyssa Bernal

Hej igen!
Det är säkert fler än jag som ofta lyssnar på när 18:åriga Alyssa Bernal spelar gitarr och sjunger och lägger ut det på youtube. Iallafall, ni som inte har det: Jag måste tipsa er om henne! Hon är grym, jag ,menar det! Sök på henne på youtube och lyssna, och titta på t.ex de här videoklippen:
Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0