valborgsmässoafton!

Skola idag, som vanligt.Dagens höjdpunkt i skolan va lätt när Ted glömde bort att vi hade SO så vi fick säga till honom 20 min efter att lektionen skulle börjat xd. Orienteringen var skitseg, det var så varmt! Önskade verkligen att jag hade tagit med en vattenflaska. Sen fick vi bara 15 min på oss att cykla tbx och byta om. Vem kom inte för sent ? Jo, jag såklart. Vi fick iaf tillbaka våra prov, både NO:on och tyskan. Gick okej på båda.Eller bra. Kanske jättebra. Skit samma.
Jag la märke till att jag tror att nästan alla på hela skolan cyklar när jag skulle till Borgen. Titta själva!

cyklar på gröndal :)
Och det är enda bara ena sidan, de finns två sidor till + att vi slutade sent så många har redan åkt hem xD

jag älskar sommaren!

Speciellt i Värnamo. Det är så härligt ute nu. Typ 25 grader ute jue! Tur att frisören klippte uupp håret så inte jag blir ännu varmare. Jag gillar min frisör. Hon är så ung och cool. Iallafall, ag måste ut i solen och bli brun sen men först ska jag iväg och köpa glaaass :D <3 tror det blir en isglass i värmen. Hejdåå :D

YEAH :D <3
Denna bilden tog jag påväg till stan för nån timme sen.

:D
Och denna påväg hem ...

Tandläkaren alias Tandis

Tjenis. Tjejkvällen blev inte jättelyckad igår. Visst var det härligt, det är alltid kul att träffa kompisarna och vädret var helt perfect. Hoppas, hoppas HOPPAS att det håller i sig! Iallafall, jag var väldigt trött och eftersom vi hade varit på stan i fredags och lördags hade vi ju redan tittat på allt. Knappast nått nytt hade kommit in. Well, well, det kan ju bara bli bättre, eller hur ? ;)

Som ni kanske visste är jag livrädd för tandläkaren. Tyvärr så har jag riktigt konstiga tänder. Nu har jag 2 tandställningar och ska få räls. Idag gjorde de avtryck och tog kort. Som tur var var de inte surtanten idag utan en jättesnäll ung tjej som hade tandställning själv. Hon förklarade vad hon gjorde o.s.v. Nu måste jag skynda mig, jag ska klippa mig om en halvtimme! Hej så länge !

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0